Windstopper

Windstopper

Windstopper voor dames en heren voor alle buitenactiviteiten. 

Zoekt u een windstopper? Een softshell jas is een uitstekende windstopper. In onze collectie en specifiek in deze categorie treft u windstoppers aan welke vaak een beter functionaliteit hebben dan in een groot aantal speciaalshops en zijn ze bovendien vaak nog een stuk goedkoper ook. Als u kunt leven zonder merknamen zoals Nike, Reebok of Ping zal u bij ons zeker slagen met een uitstakene aankoop.

Een softshell jas is een combinatie van een winddicht, waterafstotende jas met een comfortabele ademende fleece aan de binnenzijde Mede hierdoor is het een uitstekende windstopper die u kunt gebruiken voor verschillende buitenactiviteiten. 

Daarnaast is deze windstopper, de softshell jas, lekker licht, soepel en flexibel en mede hierom perfect inzetbaar voor verschillende outdoor- en sport activiteiten. 

Als u met enige regelmaat sport, golft, zeilt of fietst mag een goede windstopper eigenlijk niet in uw garderobe ontbreken. Een windstopper, in dit geval de softshell jas, bevat winddichte materialen aan de voorkant en ademende materialen aan de binnenkant. Hierdoor behoudt u altijd een aangename lichaamstemperatuur tijdens het beoefenen van uw favoriete sport of buitenactiviteit, zeker ook als er een stevige wind staat. 

Vanwege onze grote collectie heeft u een ruime keuze dames en heren windstoppers die multifunctioneel inzetbaar zijn.

Een windstopper in de vorm van een bodywarmer is natuurlijk ideaal bij het golfen of zeilen of bij andere activiteiten. 

Hanova Textiles biedt goede windstoppers voor dames en heren in verschillende modieuze modellen en kleuren.  

Shop veilig en vertrouwd bij Hanova Textiles

Wij bezorgen GRATIS bij bestellingen boven Euro 35,00.