Softshell jas Teejays

per pagina
 1. Tee Jays Lightweight Performance Softshell Heren
  As low as € 82,99
 2. Competition softshell Jacket TeeJays dames
  As low as € 99,99
 3. Competition Jacket Tee Jays heren
  As low as € 99,99
 4. Softshell Jas Tee Jays Lightweight Hooded Performance Dames
  As low as € 86,99
 5. Gewatteerde jas Crossover heren
  As low as € 92,70
per pagina

Softshell jassen Teejays

TEE JAYS maakt kleding van hoge kwaliteit voor de modebewuste man en vrouw. Kleren rijk aan detail en comfortabel leven. Met inspiratie van de wereld, investeren zij in mooie producten en heeft men een unieke stijl ontworpen die een zekere mate van herkenbaarheid creëren terwijl men hiermee toch uniek is.

TEE JAYS werd in 1976 in Alabama opgericht door Terry Wylie. zijn visie was om het beste commerciële kwaliteit T-shirt ter wereld te produceren.. Een visie die hij elke dag 25 jaar lang waar kon maken. Hij heeft inmiddels wereldwijd miljoenen SOF-TEE T-shirts verkocht. 

Bij ons bent u voor softshell jassen van Tee Jays aan het goede adres.

Zij hebben gelukkig niet alleen bij deze producten gelaten en hebben inmiddels een respectabele collectie opgebouwd van prachtige jassen, bodywarmers en poloshirts.

Tee Jays is zeker een merk om in de gaten te blijven houden en kunnen wij zeggen dat zij een zeer goed prijs – kwaliteit verhouding hebben met hun producten.

Hanova Textiles is dan ook officieel dealer van de Tee Jays artikelen en zijn wij u graag van dienst met verdere adviezen over uw aankoop.

Teejays, passie en toewijding sinds 1976. Bij u waarschijnlijk nog onbekend maar voor de kenners een merk om in de gatene te houden.

De ontwerpen met Scandinavische invloeden zijn herkenbaar en eigentijds.