Softshell jas kinderen

Softshell jas kinderen
per pagina
  1. Basic Softshell Jacket Junior New Wave
    As low as € 42,96
  2. Softshell jas Tulsa Kinderen
    As low as € 59,75
  3. Softshell Jas Result Performance TX Kids Unisex
    As low as € 31,70
per pagina

Softshell jas voor alle kinderen, jongens en meisjes. 

Een softshell jas voor kinderen is tegenwoordig niet alleen functioneel, maar ook hip en modern en bovendien multifunctioneel inzetbaar voor verschillende activiteiten.

Een softshell jas speciaal gemaakt voor jongens en meisjes kan gebruikt worden als: fietskleding, golfkleding, zeilkleding, hardloopkleding en voor andere sportieve activiteiten.

Het is een jas uitermate geschikt voor het Nederlandse weer en zeker voor schoolgaande kinderen.

Wat is een softshell jas en is er een softshell jas speciaal voor kinderen? 

Softshell jassen voor jongens en meisjes zijn gemaakt van een winddichte, ademende en waterafstotende stof, waardoor deze jassen goed te gebruiken zijn in ons klimaat waarin we af en toe last hebben van een regenbui. De softshell jassen zijn gemaakt met een speciale stretch weefstructuur, die de jassen hun elasticiteit en flexibiliteit geeft.

Hoe hoger de waterkolom dichtheid van de jas, des te beter de softshell jas bescherming geeft aan uw kinderen tegen de regen.

Een softshell jas voor kinderen is gemaakt van elastisch, licht en soepel materiaal met pasvormen voor jongens en meisjes, waardoor het heerlijk en comfortabel draagt bij verschillende buitenactiviteiten. Een softshell jas is overigens ook gemakkelijk mee te nemen. 

De nieuwe generatie softshell jassen voor kinderen zijn niet alleen praktisch, maar ook nog eens zeer stijlvol en stoer. De nieuwe collecties zijn tof, hip en modern en worden getipt als dé trend voor de komende jaren.  

Omdat deze jas draagbaar is in verschillende jaargetijden en goed bescherming biedt tegen regen is dit een welkome aanvulling in je kledingkast. Zeker als je naar school gaat, lopend, met de fiets of met het openbaar vervoer, geeft deze jas je veel plezier. 

Bij Hanova Textiles vind je een grote collectie softshell jassen van verschillende trendy merken voor kinderen, zowel voor jongens als voor meisjes 

Shop veiligvertrouwd en voordelig.

Bovendien bezorgen wij GRATIS bij bestellingen boven de Euro 35,00.