Hanova Textiles informatie, kleding webshops

Softshell en zo, kenmerken van een softshell jas.

Softshell is waterafstotend, winddicht en heeft genoeg ademend vermogen. Verdere informatie over het kopen van een softshell jas treft u aan op deze gespecialisserde webshop

Een softshell jas is mede hierom multifunctioneel en kan gedragen worden op het werk, tijdens het sporten en tijdens diverse buitenactiviteiten zoals fietsen en wandelen.

Ook kan het in uw vrije tijd als casual kledingstuk worden gedragen.

Softshell is een combinatie van verschillende stoffen soorten en mede hierdoor is de populariteit van softshell jassen de afgelopen jaren behoorlijk toegenomen.

De jassen zijn dankzij hun grote functionaliteit en veelzijdigheid ook nog eens modern en comfortabel.

Hanova Textiles heeft meeer dan 20 B2C webshopsvoor de consument maar levert en bedrukt ook bedrijfskleding, werkkleding, sportkleding, promotionele kleding en vrijetijdskleding aan bedrijven, verenigingen, scholen en evenementen.

 

Bij softshell kun je aannemen, dat het warmte en comfort biedt tijdens het dragen.

Softshell jassen zijn waterafstotend, maar niet waterdicht. Softshell neemt geen water op tijdens een regenbui, maar u kunt ook weer niet onbeperkt in de regen blijven, zonder dat de jas doorweekt zal raken.

Wilt u een softshell kopen? Surf dan verder in deze shop naar softshell jas kopen.

Onderstaand geven wij u nadere informatie over het fenomeen softshell, zodat u meer weet over het product dat u eventueel wilt gaan kopen op onze webshop.

Softshell, waterafstotend maar toch ademend

Softshell heeft dus als voordeel dat het waterafstotend is, een ademend vermogen heeft, comfortabel zit en erg licht en gemakkelijk mee te nemen is. Daarmee is het een uitermate geschikt kledingstuk, dat multifunctioneel inzetbaar is.

Softshell is niet waterdicht, want anders kan de stof niet ademend zijn. Bij softshell wordt vaak gewerkt met de zogenaamde waterkolom dichtheid. Hoe groter dit getal, hoe beter het kledingstuk water afstoot en hoe langer het duurt voordat u eventueel nat zou kunnen worden. 

Een jas met een hoge waterkolom dichtheid van 5.000 of meer geeft u een zeer goede bescherming tegen nat worden, maar zal wel net even wat duurder zijn.

Houdt u er ook rekening mee, dat het inderdaad vaak regent in Nederland. Hoe lang en wat gaat u doen en welke eisen stelt u aan de softshell en wat is uw budget?

Softshell, windstopper en toch ademend

Softshell jassen zijn gemaakt van verschillende stoffen, waaronder waterafstotende en wind werende materialen die de kou buitensluiten. Speciale membranen zorgen ervoor, dat de stof ademend is, maar u de wind niet voelt.

U gaat dus niet zweten, zoals bijvoorbeeld bij een hardshell regenjas, want overtollige lichaamswarmte en transpiratie vocht worden zo nodig afgevoerd.

De softshell is derhalve te gebruiken voor verschillende activiteiten en is multifunctioneel. Het zijn derhalve uitstekende windstoppers.

Softshell, modern en groot draagcomfort

Een softshell is lekker licht, soepel en rekbaar. Softshell jassen zijn gemaakt met een speciale stretch weefstructuur, die de jassen elasticiteit geven en zijn zodoende voor verschillende activiteiten te gebruiken. Softshell jassen zijn het hele jaar door te dragen.

Vanwege de veelzijdigheid is de populariteit van softshell jassen de afgelopen jaren behoorlijk toegenomen en mede daarom zijn leveranciers bezig om hun producten verder te verbeteren, niet alleen in draagcomfort maar zeker ook in uitstraling.

In ons assortiment softshell vindt u een grote verscheidenheid aan softshell jassen voor dames, heren en kinderen, te gebruiken voor verschillende activiteiten.

Bij Hanova Textiles ziet u dat hip, modern en functioneel zeker kunnen samengaan in onze ruime softshell collectie.