Softshell jack

Softshell jack
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Softshell jack kopen? 

In de categorie Softshell jacks staat onze collectie softshell jassen welke alleen bedoeld zijn voor de consumenten verkoop. Softshell jacks zijn eigenlijk gewoon softshell jassen en is alleen de benaming anders daar de term jassen in de zakelijke - en consumenten markt worden gebruikt en jacks vaker alleen bij de consument. Wij verkopen softshell jacks voor dames, heren en kinderen.

Klik op de link softshell bedrijfskleding indien u op zoek bent voor uw bedrijf. Voor mooie softshell jacks bent u in deze categorie op het juiste adres. Wij leveren voor iedere beroepsgroep overigens mooie softshell jacks, van horeca tot werken aan de weg en alles daartussenin.

Speciale membranen zorgen ervoor dat de softshell stof ademend, winddicht en waterafstotend is. Hierdoor gaat u niet zweten, want overtollige lichaamswarmte wordt gewoon afgevoerd. Het principe van softshell lijkt hiermee een beetje op het principe van de werking van thermokleding. Daarnaast is een softshell jack lekker licht, flexibel en rekbaar en makkelijk mee te nemen.  

Een softshell jack is multifunctioneel inzetbaar en kan worden gebruikt tijdens het sporten of tijdens de dagelijkse bezigheden. 

Wij leveren dan ook zowel aan de consument als aan het bedrijfsleven waardoor wij goede prijzen kunnen garanderen. Bovendien kunnen wij ook de softshell jassen bedrukken via verschillende bedrukkingstechnieken via onze eigen drukkerij. Klik op de volgende link voor verdere informatie over het bedrukken van softshell jassen.

Voor het bedrukken van overige kleding en textiel hebben wij zelfs een separate webshop ingericht waar u specifieke en algemene informatie aantreft. Op het YouTube kanaal Hanova Textiles treft u zelfs informatieve filmpjes aan over de verschillende bedrukkingstechnieken.

Uw softshell jack dat u tijdens het sporten (golfen,paardrijden, fietsen) draagt, kunt u ook makkelijk dragen tijdens het recreatief fietsen, bij een strandwandeling, bij het uitlaten van de hond of gewoon casual. Een groot aantal softshell jacks zijn multifunctioneel inzetbaar. 

Een softshell jack is tegenwoordig hip, modern en functioneel. Koop uw softshell jack bij Hanova Textiles. Wij hebben de grootste collectie en de beste prijzen.  

GRATIS bezorgen voor bestellingen boven de Euro 35,00. Shop veilig en vertrouwd bij Hanova Texiles, always fits.