Ruilen Van Artikelen

Opties om kleding of artikelen te ruilen welke zijn aangekocht op de kleding webshops van Hanova Textiles

Er zijn twee opties om uw aangekochte kleding te ruilen.

1- Kleding ruilen voor een ander product.

Wilt u de kleding, textiel of en zo artikelen/ accessoires ruilen voor een ander product, dan kunt u het best een nieuwe bestelling plaatsen en de oude bestelling retourneren. Uiteraard ontvangt u de aankoopkosten inclusief de verzendkosten retour.

Gebruik hiervoor ons Retour formulier voor een snelle en soepele verwerking.

2- Kleding ruilen voor hetzelfde product maar in een andere maat of kleur.

Wilt u de kleding of accessoires ruilen voor een andere maat of kleur? Dan kunt u de kleding of artikelen terugsturen en aangeven wat uw wensen zijn. Gebruik in ieder geval hiervoor ons Retour formulier voor een soepele verwerking. Op dit formulier kunt u uw wensen aangeven. Omschrijf het zo duidelijk mogelijk voor onze collega’s.

Voordat wij u het nieuwe artikel toesturen verzoeken wij u een bijdrage te leveren in de verzendkosten van aangezien wij onze artikelen zo hebben geprijsd dat wij 1 x gratis kunnen verzenden. Graag u begrip hiervoor.

Raadpleeg altijd onze maattabel voor de aankoop van maatgevoelige kleding.

Hoe stuurt u het aangekochte artikel retour?

U kunt het aangekochte product retourneren via een binnenlandse vervoerder naar keuze.

Het is essentieel, dat wij uw gegevens in de verpakking goed ontvangen, want anders kunnen wij deze niet goed verwerken en kan er vertraging ontstaan in de afwikkeling. Vermeld tevens dat het een retourzending betreft. Voor een snelle en soepele verwerking verzoeken wij u gebruik te maken van ons Retour formulier.

Op de verpakking graag duidelijk het afzender adres en uw order nummer met retour vermelden. Het retouradres is ons kantooradres, tevens geschikt voor goederen ontvangst.

Hanova Textiles 

Rijksstraatweg 56- G

3223 KA Hellevoetsluis 

Ruilen van de aangekochte kleding of artikelen is mogelijk vanaf de webshops van Hanova Textiles: kleding webshop en zo, bedrijfskleding en zo, werkkleding en zo, kledingbedrukken en zo, pbm en zo, softshell en zo, thermo ondergoed en zo, kersttrui en zo, fietskleding en zo, hardloop kleding en zo, golfkleding en zo, sportkleding en zo, tennis kleding en zo, hoodies en zo, trainingspakken en zo.